Unikey Potasyum Nitrat 13-0-46

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 13%
Nitrat Azotu (N) 13%
Suda Çözünür Potasayum Oksit (K2O) 46%

 

📄 Tescil & Etiket Belgesi (PDF)

Açıklama

BİTKİLER
UYGULAMA DÖNEMİ
YAPRAKTAN UYGULAMA
DAMLAMA SULAMA kg/1000 m²
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz ,kabak) Meyveler ceviz iriliğini aldığı dönemden, hasada 15-20 gün kalıncaya kadar 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler ,zeytin Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasada 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 100 litre suya 300-500 g 5-6 kg/da
Muz, çilek ,bağ, kivi, narenciye Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 300-500 g 5-6 kg/da
Fındık, ceviz, antep fıstığı İç doldurma döneminde 100 litre suya 300-400 g 4-5 kg/da
Mısır, ayçiçeği Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Patates, şekerpancarı, havuç Yumruların şişmeye başlamasından hasada kadar 100 litre suya 300-500 g 5-6 kg/da
Buğday, arpa, çeltik Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar 100 litre suya 300-500 g
Pamuk Tarak oluşumundan hasada kadar 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Soğan, sarımsak Baş irileşme döneminden itibaren 100 litre suya 300-400 g 4-5 kg/da
Fasulye, nohut, mercimek Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 300-400 g 4-5 kg/da
Yaprağı yenen sebzeler, Kesme Çiçekçilikte Gelişme dönemi boyunca 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg/da