UNIKEY K-50

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K20) 50%

 

📄 Tescil & Etiket Belgesi (PDF)

Açıklama

UYGULAMA MİKTARI
Bitkiler
Uygulama Dönemi
Yapraktan Uygulama
Damlama Sulama (kg/1000 m²)
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak) Meyveler ceviz iriliğini aldığı dönemden, hasada 15–20 gün kalıncaya kadar 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler, zeytin Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasada 15–20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Muz, çilek, bağ, kivi, narenciye Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Fındık, ceviz, antep fıstığı İç doldurma döneminde 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Mısır, ayçiçeği Bitki boyunun 40–50 cm olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Patates, şekerpancarı, havuç Yumruların şişmeye başlamasından hasada kadar 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Buğday, arpa, çeltik Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Pamuk Tarak oluşumundan hasada kadar 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Soğan, sarımsak Baş irileşme döneminden itibaren 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Fasulye, nohut, mercimek Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da
Yaprağı yenen sebzeler, Kesme Çiçekçilikte Gelişme dönemi boyunca 100 litre suya 250–300 g 3–4 kg/da