UNIKEY CALNIT

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 15.5%
Amonyum Azotu (N) 1.2%
Nitrat Azotu (N) 14.3%
Suda Çözünür Kalsiyım Oksit (CaO) 26%

 

📄 Tescil & Etiket Belgesi (PDF)

Açıklama

BİTKİLER
UYGULAMA DÖNEMİ
YAPRAKTAN UYGULAMA
DAMLAMA SULAMA Kg/1000 m²
Açık alan sebzelerinde (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak vb.) Petal açım öncesi ve petal açım sonrası 7-10 gün ara ile 100 litre suya 250-400gr 3-4 kg/da
Sera sebzelerinde (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak, çilek vb.) Dikimden 1 hafta sonra 1-2 hafta arayla 100 litre suya 300-400gr 3-4 kg/da
Çilek Petal açım öncesi ve petal açım sonrası 7-10 gün ara ile 100 litre suya 300-400gr 3-4 kg/da
Kesme Çiçekçilikte Yapraklanma dönemi ve sonrası 100 litre suya 300-400gr 3-4 kg/da
Yumuşak çekirdekli Meyveler Petal açımından 3 hafta sonra 2-3 uygulama 100 litre suya 350-400gr 2-3 kg/da
Sert çekirdekli Meyveler Petal açımından 3 hafta sonra 2-3 uygulama 100 litre suya 300-350gr 2-4 kg/da
Narenciye ve zeytin ağaçları Petal açım öncesi ve petal açım sonrası 15 gün ara ile 100 litre suya 350-400gr 2-4 kg/da
Bağlarda Sezon dönemi boyunca 15 gün arayla 100 litre suya 250-300gr 2-4 kg/da