Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan | Yapraktan |
Bahçe Bitkileri | Meyve tutumundan 10-15 gün sonra 2-3 uygulama | 1 – 3 L / da | 250 – 300 ml / 100 L |
Erik, Kiraz, Kayısı, Şeftali, Zeytin, Bağ, Narenciye, Badem, Nar, Elma | Aktif gelişme döneminde bölünerek 2-3 uygulama | 1 – 3 L / da | 250 – 300 ml / 100 L |
Tarla Bitkileri | Meyve tutumundan 10-15 gün sonra 2-3 uygulama | 1 – 3 L / da | 150 ml / 100 L |
Yer fıstığı, Mısır, Patates, Buğday, Domates, Ayçiçeği, Marul | Aktif gelişme döneminde | 1 – 3 L / da | 150 ml / 100 L |
Sera Bitkileri | Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası. | 1 – 3 L / da | 100 – 150 ml / 100 L |
Domates, Hıyar, Fasulye | Meyve tutumu sonrası ve hasat sonrası 10 gün ara ile 2-3 uygulama | 1 – 3 L / da | 100 – 150 ml / 100 L |