Unikey POTAS 46 13-0-46

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 13%
Nitrat Azotu (N) 13%
Suda Çözünür Potasayum Oksit (K2O) 46%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan Uygulama Damlama Sulama (kg/1000 m2)
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz ,kabak) Meyveler ceziz iriliğini aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler,zeytin Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Muz, Çilek, Bağ, Kivi, Narenciye Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Fındık,ceviz antep fıstığı İç doldurma döneminde 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Mısır, Ayçiçeği Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Patates, şekerpancarı, havuç Yumruların şişmeye başlamasından hasata kadar 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Buğday, arpa, çeltik Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Pamuk Tarak oluşumundan hasata kadar 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Soğan, Sarımsak Baş irileşme döneminden itibaren 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Fasulye, Nohut, Mercimek Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Yaprağı yenen sebzeler, Kesme Çiçekçilik Gelişme dönemi boyunca 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da