Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan(Damlama Sulama ile) | Yapraktan Uygulama(100 Litre Suya) |
Açık tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan,Hıyar,Fasülye,Kavun,vb | Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. | 2 – 3 L / da | 150 – 200 ml |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. | 2 – 3 L / da | 150 – 200 ml |
Meyve Ağaçları | Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulamaya bölünerek. | 50 – 100 ml / ağaç | 150 – 200 ml |
Bağlar | Bitkil gelişme döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır. |
2 – 3 L / da | 200 – 250 ml |
Zeytin | Son 2-3 uygulamaya bölünerek. | 50 – 100 ml / ağaç | 200 – 250 ml |
Narenciye | Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek. | 50 – 100 ml / ağaç | 200 – 250 ml |
Çilek | Renk dönmeye başlamadan önce 7-10 gün arayla 3-4 uygulama. | 1.5 – 2 L / da | 150 – 200 ml |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | Meyve büyüme süresince ( hasattan 25-30 gün önce ) 7-10 gün arayla 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 L / da | 200 – 250 ml |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Meyve büyüme süresince 10-15 gün arayla 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 L / da | 150 – 200 ml |
Pamuk | Kozalara ben düşme başlangıcında 7-10 gün arayla 1-2 uygulama. | 1.5 – 2 L / da | 200 – 250 ml |
Fındık | Haziran dökümlerinden önce 15-20 gün arayla 2 uygulama. | 50 – 100 ml / ocak | 150 – 200 ml |