Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan (g/100 lt Su) | Topraktan (g/da) |
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek vb. | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. | 40-60 g | 200-400 |
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik vb. | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 75-100 g | 250-500 |
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Narenciye, Zeytin, Çay vb. | Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 75-100 g | 250-500 |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane vb. | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 75-100 g | 250-500 |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar vb. | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. | 50-75 g | 200-400 |
Soğan, Sarımsak vb. | Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. | 50-75 g | 200-400 |
Şeker Pancarı, Patates vb. | Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. | 40-60 g | 250-500 |
Kesme Çiçekçilik | Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır. | 25-50 g | 150-200 |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Çeltik vb.) Baklagiller, Yem Bitkileri vb. | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. | 40-60 g | 250-500 |
Yeşil Alanlar | İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır. | 40-60 g | 150-200 |