Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan Uygulama | Damlama Sulama (kg/1000 m2) |
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz ,kabak) | Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca | 100 litre suya 300-500 g | 2-4 kg/da |
Çilek | Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca | 100 litre suya 300-400 g | 1-3 kg/da |
Kesme Çiçekçilikte | Gelişme dönemi boyunca | 100 litre suya 300-400 g | 1-3 kg/da |
Yumuşak ve Sert Çekirdekli Meyveler | Meyve tutumundan itibaren | 100 litre suya 300-400 g | 1-4 kg/da |
Narenciye | Meyve tutumundan itibaren | 100 litre suya 300-400 g | 1-3 kg/da |
Bağ, kivi | Sürgün faaliyetinden itibaren | 100 litre suya 300-400 g | 1-4 kg/da |
Fındık,ceviz antep fıstığı | Gelişme dönemi boyunca | 100 litre suya 300-400 g | 2-5 kg/da |
Yaprağı yenen sebzeler(marul, lahana v.b) | Meyve tutumundan itibaren | 100 litre suya 300-400 g | 1-4 kg/da |
Mısır,ayçiçeği | Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren | 100 litre suya 300-400 g | 1-3 kg/da |
Pamuk, patates, şekerpancarı, havuç | Bitkiler 8-10 yapraklı olduğu dönemden itibaren | 100 litre suya 300-400 g | 1-4 kg/da |
Soğan, sarımsak | Bitki boyunun 8-10 cm olduğu dönemden itibaren | 100 litre suya 300-400 g | 1-3 kg/da |
Fasulye, nohut, mercimek | Çiçeklenmeden önce | 100 litre suya 300-400 g | 1-3 kg/da |