Unikey Kalsi Amino

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Organik Madde 25%
Toplam Azot (N) 8%
Üre Azotu (N) 5%
Organik Azot (N) 3%
Toplam Fosfor Penta Oksit (P2O5) 15%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 6%
Serbest Amino Asitler 17%
Maks. Klor (Cl) 0.6
Fulvik Asit 15%
Maks. Klor (CI) 0.6
pH 2-4

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Topraktan Uygulama (Damlama sulama ile) Yapraktan Uygulama
(100 Litre Suya)
Sera ve Açık Alan Sebzeleri
(Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.)
Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır. 1 – 1.5 L / da 150 – 200 ml
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler
(Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)
Vejetasyon süresince 3-4 uygulama. 0.5 – 1 L / da 150 – 200 ml
Yumrulu Bitkiler
(Şeker Pancarı, Patates, Soğan vb.)
Çapadan sonra bir uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama. 1 – 2 L / da 200 – 250 ml
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik
Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ vb.)
Vejetasyon süresince 3-4 uygulama. 1 – 2 L / da 200 – 250 ml
Endüstri Bitkileri
(Pamuk, Ayçiçeği vb.)
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. 1.5 – 2 L / da 200 – 250 ml
Tüm Baklagiller
(Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.)
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. 0.5 – 1 L / da 200 – 250 ml
Tahıllar
(Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)
Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama. 1 – 1.5 L / da 200 – 250 ml