Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | DAMLAMA SULAMADAN (L/da) | YAPRAKTAN ( ml/100 L su ile) |
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kavun vb.) | Meyve tutumundan 10-15 gün sonra 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 L / da | 200 – 250 ml |
Sera ve Örtü Altı Sebzeler | Aktif gelişme döneminde bölünerek 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 L / da | 200 – 250 ml |
Meyve Ağaçları | Meyve tutumundan 10-15 gün sonra 2-3 uygulama. | 60 – 100 ml / ağaç | 200 – 250 ml |
Bağlar | Altif gelişme döneminde. | 1.5 – 2 L / da | 250 – 300 ml |
Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası. | 60 – 100 ml / ağaç | 200 – 250 ml |
Narenciye | Meyve tutumu sonrası ve hasat sonrası 10 gün ara ile 2-3 uygulama. | 60 – 100 ml / ağaç | 200 – 250 ml |
Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama. | 100 ml / ocak | 200 – 250 ml |
Çilek | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama. | 1 – 2 L / da | 200 – 250 ml |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca. | 2 – 2.5 L / da | 200 – 250 ml |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi. | 1.5 – 2 L / da | 200 – 250 ml |
Pamuk | Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi. | 1.5 – 2 L / da | 150 – 200 ml |