Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama(100 Litre Suya) | Yapraktan Uygulama(100 Litre Suya) |
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kavun vb.) | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile. | 2 – 2,5 L / da | 150 – 200 ml |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile. | 2 – 2,5 L / da | 150 – 200 ml |
Meyve Ağaçları | Vejetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile. | 2 – 2,5 L / da | 150 – 200 ml |
Bağlar | Altif gelişme döneminde. | 2 – 3 L / da | 200 – 250 ml |
Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama. | 2 – 3 L / da | 200 – 250 ml |
Narenciye | Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama. | 2 – 3 L / da | 200 – 250 ml |
Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama. | 100 cc / ocak | 150 – 200 ml |
Çilek | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama. | 2- 2,3 L / da | 150 – 200 ml |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca. | 2 – 2,5 L / da | 200 – 250 ml |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi. | 2 – 3 L / da | 150 – 200 ml |
Pamuk | Taraklanma başlangıcı ve çiçeklenme öncesi. | 2 – 3 L / da | 150 – 200 ml |