Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan(Sulama Suyu ile) | Yapraktan (100 Litre Suya) |
Pamuk | Çiçeklenme öncesi 15-20 gün aralıklarla | 200 – 250 ml / da | 100 -150 ml / da |
Sera ve Açık Alan Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) |
Çiçeklenme öncesi ve sonrası 15-20 gün aralıklarla | 200 – 250 ml / da | 100 -150 ml / da |
Yumrulu Bitkiler (Kabak, Patates, Soğan vb.) Kavun, Karpuz | Çiçeklenme öncesi ve sonrası dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklarla. | 200 – 250 ml / da | 100 -150 ml / da |
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb.) |
Gelişmenin başlaması ile birlikte iki veya üç tekerrürde uygulanır. | 200 – 250 ml / da | 100 -150 ml / da |
Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb.) |
5-6 yapraklı dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla | 200 – 250 ml / da | 100 -150 ml / da |
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.) |
5-6 yapraklı dönemde ve 15-20 gün sonra | 200 – 250 ml / da | 100 -150 ml / da |
Tahıllar (Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Kardeşlenme döneminde | 200 – 250 ml / da | 100 -150 ml / da |