Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama (Damlama sulama ile) | Yapraktan Uygulama (100 Litre Suya) |
Sera ve Açık Alan Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) |
Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır. | 1.5 – 2 L / da | 150 – 200 ml |
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) |
Vejetasyon süresince 3-4 uygulama. | 1 – 1.5 L / da | 150 – 200 ml |
Yumrulu Bitkiler (Şeker Pancarı, Patates, Soğan vb.) |
Çapadan sonra bir uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama. | 2 – 3 L / da | 200 – 250 ml |
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ vb.) |
Vejetasyon süresince 3-4 uygulama. | 1 – 2 L / da | 200 – 250 ml |
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği vb.) |
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 L / da | 200 – 250 ml |
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.) |
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 L / da | 200 – 250 ml |
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) |
Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama. | 1.5 – 2 L / da | 200 – 250 ml |