Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama | YAPRAKTAN ( ml/100 L su ile) |
Sebzeler (Açık Tarla) Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kabak vb. | Fide toprağa tutunduktan sonra 2-3 uygulama | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |
Sera ve Örtü Altı Sebzeler | Fide toprağa tutunduktan sonra 2-3 uygulama | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |
Yumrulu Bitkiler | Çıkıştan itibaren ilk çapaya kadar | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |
Endüstri Bitkileri (Mısır, Ayçiçeği, Buğday, Anason, Pamuk, Çeltik vb.) | Çıkıştan itibaren bitki 10-15 cm olunca, 2-3 uygulama | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |
Sert Çekirdekli Meyveler | Sezon boyunca 2-3 uygulama | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |
Yumuşak Çekirdekli Meyveler | Sezon boyunca 2-3 uygulama | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |
Narenciye | Sezon boyunca 2-3 uygulama | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |
Çilek | Fide toprağa tutunduktan sonra hasat boyunca | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |
Bağ | Sürgünler 10-15 cm olduktan sonra meyve rengi dönünceye kadar 2-3 uygulama | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |
Muz | Sezon boyunca 2 uygulama | 1 Lt/da | 100-150cc 100 Lt su/da |