UNIKEY CALNIT

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 15.5%
Amonyum Azotu (N) 1.2%
Nitrat Azotu (N) 14.3%
Suda Çözünür Kalsiyım Oksit (K2O) 26%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan Uygulama Damlama Sulama (kg/1000 m2)
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz ,kabak) Fide döneminden hasada kadar 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler, zeytin Meyvelerin ceviz iriliği aldığı dönemden itibaren 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Muz, çilek, bağ, kivi Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Fındık, ceviz antep fıstığı Yaprak oluşumu tamamlandıktan sonra 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Mısır, ayçiçeği Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Patates, şekerpancarı, havuç Yumrular ceviz iriliği almasından itibaren 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Buğday, arpa, çeltik Sapa kalma döneminden itibaren 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Ayçiçeğ, Mısır, Pamuk Taraklanma döneminden itibaren 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Pamuk Gelişme dönemi boyunca 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Soğan, sarımsak, yaprağı yenen sebzeler Fide döneminden hasada kadar 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Fasulye, nohut, mercimek Taban gübresiyle birlikte serpme 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da
Yeşil alanlar, süs bitkileri Gelişme dönemi boyunca 100 litre suya 250-300 g 4-5 kg/da