Unical-L

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Organik Madde 15%
Toplam Azot (N) 10%
Üre Azotu (N) 10%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 12%
Maks. Klor (Cl) 0.5
pH 5-7

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Topraktan Uygulama (Damlama sulama ile) Yapraktan Uygulama
(100 Litre Suya)
Domates, Patlıcan, Biber Fidelikte (2 uygulama) Gelişme dönemi boyunca 1 – 1.5 L / da 200 – 300 ml
Kavun, Karpuz, Salatalık vb. (Kabakgiller) Erken gelişme döneminde – İlk sudan önce – Kol atımı başlangıcında – Meyve döneminde 0.5 – 1 L / da 200 – 300 ml
Kiraz, Şeftali, Elma, Armut, Kayısı, Erik Nektarin vb. Yaprağını döken ağaçlarda Budamadan hemen sonra – Gözler uyanırken – Çiçekten sonra veya ilk meyve oluşumunda Meyve olgunlaşma döneminde – Meyve toplandıktan sonra. 1 – 2 L / da 200 – 300 ml
Bağ Budamadan hemen sonra – Gözler uyanırken – Çiçekten önce – Koruk döneminde – Hasattan sonra 1 – 1.5 L / da 200 – 300 ml
Zeytin Budama yada sonrası – Çiçekten önce – Yaz sürgününde 1 – 2 L / da 200 – 300 ml
Pamuk 8-10 yapraklı iken (sadece bitki sıralarına) – Taraklanma öncesi ve çiçeklenme dönemi – İlk koza dönemi 1 – 2 L / da 200 – 300 ml
Turunçgiller Çiçek öncesi – Çiçek sonrası – Haziran döküm öncesi – Hasattan hemen sonra 1 – 2 L / da 200 – 300 ml
Patates İlk çıkış dönemi – İlk sudan önce – Çiçeklenme başında – Çiçeklenme sonrası 1.5 – 2 L / da 200 – 300 ml
Lahana, Karnabahar, Brokoli, Brüksel Lahanası, Kışık Ürünler ve Marul Erken gelişme döneminden 15–20 gün sonra (2-3 uygulama yapılır) 0.5 – 1 L / da 200 – 300 ml
Çilek Kış dönemi sonunda – Çiçeklenme öncesi ve sonrası – Hasat süresince 15-20 gün ara ile 0.5 – 1 L / da 200 – 300 ml
Kesme Çiçekçilik Gülde uyanma dönemi başında – Tomurcuk fışkırması – Gelişme dönemi boyunca 20 gün ara ile 0.5 – 1 L / da 200 – 300 ml
Fidancılıkta Gelişme dönemlerinde 2 uygulama 0.5 – 1 L / da 200 – 300 ml