Uni Zinmobor

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Suda Çözünür Bor (B) 8%
Suda Çözünür Molibden (Mo) 11%
Suda Çözünür Çinko (Zn) 5%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan (g/100 lt Su) Topraktan (kg/da)
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek vb. Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100-200 2-5
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik vb. Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 150-200   3-5
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Narenciye, Zeytin, Çay vb. Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 200-300 4-5
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane vb. Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 200-300 2-3
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar vb. Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 200-300 4-5
Soğan, Sarımsak vb. Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 200-300 2-3
Şeker Pancarı, Patates vb. Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 250-300 4-5
Kesme Çiçekçilik Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır. 100-200 2-3
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa,
Yulaf, Çavdar, Çeltik vb.) Baklagiller, Yem Bitkileri vb.
Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 250-300 2-3
Yeşil Alanlar İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır. 200-300 2-3