Uni Solin

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 16%
Üre Azotu (N) 16%

 

📄 Tescil & Etiket Belgesi (PDF)

Açıklama

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

BİTKİ ADI UYGULAMA DÖNEMİ DAMLAMA SULAMA YAPRAKTAN UYGULAMA
Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun vb. Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile 2-2,5 Lt/da 150-200 cc
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile 2-2,5 Lt/da 125-150 cc
Meyve Ağaçları Vejetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile 2-2,5 Lt/da 150-200 cc
Bağlar Aktif gelişme döneminde 2-3 Lt/da 150-200 cc
Zeytin Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası 2-3 Lt/da 150-200 cc
Narenciye Bahar da sürgün gelişimi boyunca 10 gün ara ile 2-3 uygulama 2-3 Lt/da 150-200 cc
Fındık Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama 100 cc/Ocak 125-150 cc
Çilek Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama 2-3 Lt/da 125-150 cc
Şeker Pancarı, Patates, Havuç İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca 2-2,5 Lt/da 150-200 cc
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi 2-3 Lt/da 150-200 cc
Pamuk Aktif gelişme süresince ve çiçeklenme öncesi 2-3 Lt/da 150-200 cc