Uni Solin

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 16%
Üre Azotu (N) 16%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Damlama Sulama(L/da) Yapraktan Uygulama(ml//100 L su)
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kavun vb.) 2-2,5 Lt/da 150-200 cc
2-2,5 Lt/da 125-150 cc
Meyve Ağaçları 2-2,5 Lt/da 150-200 cc
Bağlar 2-3 Lt/da 150-200 cc
Zeytin Tüm bitkilerde azot eksikliği görüldüğü durumlarda
ve vegetatif gelişme döneminde
bitki htiyacına göre kullanılır.
2-3 Lt/da 150-200 cc
Narenciye 2-3 Lt/da 150-200 cc
Fındık 100 cc / ocak 150-200 cc
Çilek 2-3 Lt/da 125-150 cc
Şeker Pancarı, Patates, Havuç 2-2,5 Lt/da 150-200 cc
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır 2-3 Lt/da 150-200 cc
Pamuk 2-3 Lt/da 150-200 cc