Açıklama
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
| BİTKİ ADI | UYGULAMA DÖNEMİ | DAMLAMA SULAMA | YAPRAKTAN UYGULAMA |
| Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun vb. | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile | 2-2,5 Lt/da | 150-200 cc |
| Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile | 2-2,5 Lt/da | 125-150 cc |
| Meyve Ağaçları | Vejetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile | 2-2,5 Lt/da | 150-200 cc |
| Bağlar | Aktif gelişme döneminde | 2-3 Lt/da | 150-200 cc |
| Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası | 2-3 Lt/da | 150-200 cc |
| Narenciye | Bahar da sürgün gelişimi boyunca 10 gün ara ile 2-3 uygulama | 2-3 Lt/da | 150-200 cc |
| Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 100 cc/Ocak | 125-150 cc |
| Çilek | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama | 2-3 Lt/da | 125-150 cc |
| Şeker Pancarı, Patates, Havuç | İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca | 2-2,5 Lt/da | 150-200 cc |
| Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi | 2-3 Lt/da | 150-200 cc |
| Pamuk | Aktif gelişme süresince ve çiçeklenme öncesi | 2-3 Lt/da | 150-200 cc |





