Açıklama
| Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama |
| Pamuk | Çiçeklenme öncesi 15-20 gün aralıklarla | 200 -250 ml / da |
| Sera ve Açık Alan Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) | Çiçeklenme öncesi ve sonrası 15-20 gün aralıklarla | 200 -250 ml / da |
| Yumrulu Bitkiler (Kabak, Patates, Soğan vb.) Kavun, Karpuz | Çiçeklenme öncesi ve sonrası dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklarla | 200 -250 ml / da |
| Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva vb.) | Gelişmenin başlaması ile birlikte iki veya üç tekerrürde uygulanır. | 200 -250 ml / da |
| Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb.) | 5-6 yapraklı dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla. | 200 -250 ml / da |
| Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.) | 5-6 yapraklı dönemde ve 15-20 gün sonra. | 200 -250 ml / da |
| Tahıllar (Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Kardeşlenme döneminde. | 200 -250 ml / da |
