Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Damlama Sulama | Yapraktan Uygulama |
Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun vb. | Meyve tutumundan 10-15 gün sonra 2-3 uygulama | 1.5 – 2 L / da | 200 – 250 ml / da |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Aktif gelişme döneminde bölünerek 2-3 uygulama | 1.5 – 2 L / da | 200 -250 ml / da |
Meyve Ağaçları | Meyve tutumundan 10-15 gün sonra 2-3 uygulama | 60-100 ml / ağaç | 200 -250 ml / da |
Bağlar | Aktif gelişme döneminde | 2 – 3 L / da | 250 – 300 ml / da |
Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası. | 60-100 ml / ağaç | 200 -250 ml / da |
Narenciye | Meyve tutumu sonrası ve hasat sonrası 10 gün ara ile 2-3 uygulama | 60-100 ml / ağaç | 200 -250 ml / da |
Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 100 ml / ocak | 200 -250 ml / da |
Çilek | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama | 2 – 3 L / da | 200 -250 ml / da |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | İlk çapadan sonra gelişme döneminde ve başaklanma öncesi | 2 – 2.5 L / da | 200 -250 ml / da |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi | 1 – 1.5 L / da | 200 -250 ml / da |
Pamuk | Aktif gelişme süresince ve çiçeklenme öncesi | 1.5 – 2 L / da | 150 – 200 ml / da |