Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan(Kg/da) | Yapraktan (gr/100 lt Su) |
Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun vb. |
Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. | 1 – 1.5 | 100-200 |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. | 1 – 1.5 | 100-200 |
Meyve Ağaçları | Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulama | 50 – 100 gr / ağaç | 150-200 |
Bağlar | Bitki gelişme döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır. | 1.5 – 3 | 150-200 |
Zeytin | Son 2-3 sulamaya bölünerek | 50 – 100 gr / ağaç | 150-200 |
Narenciye | Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek | 50 – 100 gr / ağaç | 125-150 |
Fındık | Haziran dökümlerinden önce 15-20 gün arayla 2 uygulama | 100 gr / ocak | 100-125 |
Çilek | Renk dönmeye başlamadan önce 1 Hafta 10 gün arayla 3-4 uygulama | 1 – 1.5 | 100-125 |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | Çapalama sonrası bölünerek 2-3 uygulama | 1.5 – 2 | 100-150 |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Çiçeklenmeden hemen sonra 10-15 gün arayla 2-3 uygulama | 1.5 – 2 | 100-150 |
Pamuk | Meyve büyüme dönemi | 1.5 – 2 | 150-200 |