KEYTERRA FOS

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 4%
Üre Azotu (N) 4%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 20%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Topraktan Uygulama(100 Litre Suya) Yapraktan Uygulama(100 Litre Suya)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kabak, Kavun, Karpuz vb. Şaşırtmadan itibaren 10 gün ara ile. 150 – 200 ml 1 – 1.5 L / da
Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Şeker Pancarı vb. İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca. 200 – 250 ml 1 – 2 L / da
Pamuk, Mısır, Soya, Ayçiçeği vb. Aktif gelişme döneminde. 200 – 250 ml 1 L / da
Hububat Kardeşlenmeden itibaren. 200 – 250 ml 1 – 2 L / da
Muz Aktif gelişme döneminde. 200 – 250 ml 1 – 2 L / da
Narenciye, Meyve Ağaçları, Zeytin Ağacı Aktif gelişme döneminde. 200 – 250 ml 1 – 2 L / da
Bağ Aktif gelişme döneminde. 200 – 250 ml 1 – 2 L / da