Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama(100 Litre Suya) | Yapraktan Uygulama(100 Litre Suya) |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kabak, Kavun, Karpuz vb. | Şaşırtmadan itibaren 10 gün ara ile. | 150 – 200 cc | 1 – 1.5 L / da |
Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Şeker Pancarı vb. | İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca. | 200 – 250 gr | 1 – 2 L / da |
Pamuk, Mısır, Soya, Ayçiçeği vb. | Aktif gelişme döneminde. | 200 – 250 gr | 1 L / da |
Hububat | Kardeşlenmeden itibaren. | 200 – 250 gr | 1 – 2 L / da |
Muz | Aktif gelişme döneminde. | 200 – 250 gr | 1 – 2 L / da |
Narenciye, Meyve Ağaçları, Zeytin Ağacı | Aktif gelişme döneminde. | 200 – 250 gr | 1 – 2 L / da |
Bağ | Aktif gelişme döneminde. | 200 – 250 gr | 1 – 2 L / da |