Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama(100 Litre Suya) | Yapraktan Uygulama(100 Litre Suya) |
Açık tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan,Hıyar,Fasülye,Kavun,vb | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile | 0,5-1 | 150 – 200 ml |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile | 0,5-1 | 150 – 200 ml |
Meyve Ağaçları | Vegetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile | 0,5-1 | 200 – 250 ml |
Bağlar | Aktif gelişme döneminde | 0,5-1 | 200 – 250 ml |
Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama | 0,5-1 | 150 – 200 ml |
Narenciye | Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama | 0,5-1 | 200 – 250 ml |
Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 100 ml/ocak | 150 – 200 ml |
Çilek | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama | 0,5-1 | 150 – 200 ml |
Şeker Pancarı,Patates,Havuç | İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca | 0,5-1 | 200 – 250 ml |
Buğday,Arpa,Çeltik,Ayçiçeği,Mısır | Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi | 0,5-1 | 150 – 200 ml |
Pamuk | Taraklanma başlangıcı ve çiçeklenme öncesi | 100 ml/ocak | 150 – 200 ml |