KEYPHOS K 0-30-20

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 3%
Üre Azotu (N) 3%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 20%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Topraktan Uygulama(100 Litre Suya) Yapraktan Uygulama(100 Litre Suya)
Açık tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan,Hıyar,Fasülye,Kavun,vb Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile 0,5-1 150 – 200 ml
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile 0,5-1 150 – 200 ml
Meyve Ağaçları Vegetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile 0,5-1 200 – 250 ml
Bağlar Aktif gelişme döneminde 0,5-1 200 – 250 ml
Zeytin Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama 0,5-1 150 – 200 ml
Narenciye Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama 0,5-1 200 – 250 ml
Fındık Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama 100 ml/ocak 150 – 200 ml
Çilek Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama 0,5-1 150 – 200 ml
Şeker Pancarı,Patates,Havuç İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca 0,5-1 200 – 250 ml
Buğday,Arpa,Çeltik,Ayçiçeği,Mısır Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi 0,5-1 150 – 200 ml
Pamuk Taraklanma başlangıcı ve çiçeklenme öncesi 100 ml/ocak 150 – 200 ml