Açıklama
KULLANIM YERİ, ZAMANI VE DOZU
BİTKİ ADI | UYGULAMA DÖNEMİ | TOPRAKTAN (Damlama sulama ile) | YAPRAKTAN UYGULAMA |
| SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır | 1.5-2 lt/da | 100 Litre Suya 150-200 ml |
| YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 1-1.5 lt/da | 100 Litre Suya 150-200 ml |
| YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb) | Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama | 2-3 lt/da | 100 Litre Suya 200-250 ml |
| TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık vb) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2 lt/da | 100 Litre Suya 200-250 ml |
| ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 1.5-2 lt/da | 100 Litre Suya 200-250 ml |
| TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb) | Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 1-1.5 lt/da | 100 Litre Suya 200-250 ml |
| TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama | 1.5-2 lt/da | 100 Litre Suya 200-250 ml |
