Key Professional 6-0-27+6CaO+4MgO

Garanti Edilen İçerik w/w
Toplam Azot (N) 6%
Amonyum Azotu (N) 6%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 27%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 6%
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) 4%

Açıklama

 

Bitki Uygulama Zamanı Uygulama Şekli
Yapraktan (gr/100L Su) Topraktan (Kg/Da)
Sera Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Açık Tarla Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. 100-200 1,5 – 2
Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Elma, Armut, Ayva Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Üzüm, Muz, Nar, İncir Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Baklagiller, Yem Bitkileri vb. Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb.) Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb. Yumru oluşumundan itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Soğan, Sarımsak Yumru oluşumundan itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Yeşil Alanlar İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır. 100-200 1 – 2