Key Professional 6-0-27+6CaO+4MgO

Garanti Edilen İçerik w/w
Toplam Azot (N) 6%
Amonyum Azotu (N) 6,00%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 27,00%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 6%
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) 4%

Açıklama

Key Professional 6-0-27 + (6 CaO) + (4 MgO), %100 suda çözünen bir NK gübresidir. Toksik maddeler veya çözünmeyen kalıntılar içermeyen özel bir üründür.

Key Professional 6-0-27 + (6 CaO) + (4 MgO), yüksek konsantrasyonda Potasyum, dengeleyici konsantrasyonda da azot, kalsiyum ve magnezyumu bir arada içerir. Meyve oluşumundan hasada kadar kullanılabilir. Kalsiyum; hücre duvarının önemli yapı taşıdır. Hastalıklara duyarlılığı azaltır. Hücre zarının geçirgenliğini belirler. Hücre bölünmesinde etkilidir. Magnezyum; protein sentezinde, birçok enzimatik tepkimelerde ve vitaminlerin oluşmasında rol alır. Fotosentezi arttırır. Potasyum eksikliği olan bitkiler, küçük yapraklar ve meyveler gösterebilir ,meyve kalitesi düşer ve kuraklığa karşı hassas hale gelir.

Key Professional 6-0-27 + (6 CaO) + (4 MgO) kullanımı;
Klorofil sentezini arttırarak, yaprakların yeşil rengini korumasını destekler.
İçerdiği besin maddelerin eksikliğinden kaynaklı, bitki ve meyvedeki olumsuzlukların giderilmesine destek olur. (şekil bozuklukları ve verim düşüklüğü)
Meyvede, kuru madde ve şeker miktarını arttırır.
Bitkide su kaybını önler ve ürüne parlaklık verir.
Sebze, çiçek ve meyvelerin raf ömrünün uzamasını destekler.
Damlama sulama ve yapraktan kullanıma uygundur.

 

Bitki Uygulama Zamanı Uygulama Şekli
Yapraktan (gr/100L Su) Topraktan (Kg/Da)
Sera Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Açık Tarla Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. 100-200 1,5 – 2
Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Elma, Armut, Ayva Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Üzüm, Muz, Nar, İncir Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Baklagiller, Yem Bitkileri vb. Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb.) Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb. Yumru oluşumundan itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Soğan, Sarımsak Yumru oluşumundan itibaren 1-2 kez uygulanır. 100-200 1 – 2
Yeşil Alanlar İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır. 100-200 1 – 2