Key Professional 6-0-27 + 6 CaO + 4 MgO

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 6%
Amonyum Azotu (N) 6%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 27%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 6%
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) 4%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Topraktan(Kg/da) Yapraktan (kg/ da)
Sera Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Açık Tarla Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. 1.5 – 2 100-200
Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Elma, Armut, Ayva Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Üzüm, Muz, Nar, İncir Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Baklagiller, Yem Bitkileri vb. Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb.) Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb. Yumru oluşumundan itibaren 1-2 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Soğan, Sarımsak Yumru oluşumundan itibaren 1-2 kez uygulanır. 1 – 2 100-200
Yeşil Alanlar İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır. 1 – 2 100-200