Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan(Kg/da) | Yapraktan (kg/ da) |
Sera Sebzelerinde | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Açık Tarla Sebzelerinde | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. | 1.5 – 2 | 100-200 |
Kavun, Karpuz, Çilek | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 4-5 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Elma, Armut, Ayva | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Üzüm, Muz, Nar, İncir | Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Narenciye, Zeytin, Çay | Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Baklagiller, Yem Bitkileri vb. | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb.) | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden itibaren 1-2 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb. | Yumru oluşumundan itibaren 1-2 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Soğan, Sarımsak | Yumru oluşumundan itibaren 1-2 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |
Yeşil Alanlar | İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır. | 1 – 2 | 100-200 |