Key Professional 5-0-40

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 5%
Üre Azotu (N) 5%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 40%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Topraktan
(Kg/da)
Yapraktan (gr/100 lt Su)
Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan,
Hıyar, Fasulye, Kavun vb.
Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. 3 – 5 150-200
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. 3 – 5 150-200
Meyve Ağaçları Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulamaya bölünerek 100-150 gr / ağaç 150-200
Bağlar Bitki gelişme döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır. 3 – 5 150-200
Zeytin Son 2-3 sulamaya bölünerek 100-150 gr / ağaç 200-250
Narenciye Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek 150-200 gr / ağaç 200-250
Fındık Haziran dökümlerinden önce 15-20 gün arayla 2 uygulama 100 gr / ocak 150-200
Çilek Renk dönmeye başlamadan önce 7-10 gün arayla 3-4 uygulama 1.5 – 2 150-200
Şeker Pancarı, Patates, Havuç Çiçeklenmeden hemen sonra (25-30 gün önce) 7-10 gün arayla 3-4 uygulama 1.5 – 2 200-250
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır Çiçeklenmeden hemen sonra 10-15 gün arayla 2-3 uygulama 1.5 – 2 150-200
Pamuk Kozalara ben düşme başlangıcında 7-10 gün arayla 2-3 uygulama 1.5 – 2 150-200