Key Professional 5-0-40

Garanti Edilen İçerik w/w
Toplam Azot (N) 5%
Üre Azotu (N) 5%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 40%

Açıklama

 

Kullanıldığı Bitkiler, Uygulama Zamanı ve Miktarı

Bitki Uygulama Zamanı Uygulama Şekli
Yapraktan (gr/100L Su) Topraktan (Kg/Da)
Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun vb. Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. 150-200 3 – 5
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. 150-200 3 – 5
Kavun, Karpuz, Meyve AğaçlarıÇilek Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulamaya bölünerek 150-200 100-150 gr / ağaç
Bağlar Bitki gelişme döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır. 150-200 3 – 5
Zeytin Son 2-3 sulamaya bölünerek 200-250 100-150 gr / ağaç
Narenciye Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek 200-250 150-200 gr / ağaç
Fındık Haziran dökümlerinden önce 15-20 gün arayla 2 uygulama 150-200 150 gr / ocak
Çilek Renk dönmeye başlamadan önce 7-10 gün arayla 3-4 uygulama 150-200 1.5 – 2
Şeker Pancarı, Patates, Havuç Çiçeklenmeden hemen sonra (25-30 gün önce) 7-10 gün arayla 3-4 uygulama 200-250 1.5 – 2
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır Çiçeklenmeden hemen sonra 10-15 gün arayla 2-3 uygulama 150-200 1.5 – 2
Pamuk Kozalara ben düşme başlangıcında 7-10 gün arayla 2-3 uygulama 200-250 1.5 – 2