Açıklama
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
Bitki Adı | Uygulama Dönemi | Damlama Sulama | Yapraktan Uygulama (100 L su) |
| Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun vb. | Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır | 1–1,5 Kg/da | 100–200 g |
| Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır | 1–1,5 Kg/da | 100–200 g |
| Meyve Ağaçları | Meyve tutumundan sonra 3–4 uygulama | 50–100 g/Ağaç | 150–200 g |
| Bağlar | Bitki gelişme döneminde 3–4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır | 1,5–3 Kg/da | 150–200 g |
| Zeytin | Son 2–3 sulamaya bölünerek | 50–100 g/Ağaç | 150–200 g |
| Narenciye | Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3–4 uygulamaya bölünerek | 50–100 g/Ağaç | 125–150 g |
| Fındık | Haziran dökümlerinden önce 15–20 gün arayla 2 uygulama | 100 g/Ocak | 100–125 g |
| Çilek | Renk dönmeye başlamadan önce 1 hafta–10 gün arayla 3–4 uygulama | 1–1,5 Kg/da | 100–125 g |
| Şeker Pancarı, Patates, Havuç | Çapalama sonrası bölünerek 2–3 uygulama | 1,5–2 Kg/da | 100–150 g |
| Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Çiçeklenmeden hemen sonra 10–15 gün arayla 2–3 uygulama | 1,5–2 Kg/da | 100–150 g |
| Pamuk | Meyve büyüme dönemi | 1,5–2 Kg/da | 150–200 g |
