Key Professional 17-7-21 + 6.5 CaO + 2.5 MgO

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 17%
Amonyum Azotu (N) 2%
Üre Azotu (N) 15%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 7%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 21%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 6.5%
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) 2.5%

 

📄 Tescil & Etiket Belgesi (PDF)

Açıklama

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
Bitki Adı
Uygulama Dönemi
Damlama Sulama
Yapraktan Uygulama (100 L su)
Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun vb. Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır 1–1,5 Kg/da 100–200 g
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır 1–1,5 Kg/da 100–200 g
Meyve Ağaçları Meyve tutumundan sonra 3–4 uygulama 50–100 g/Ağaç 150–200 g
Bağlar Bitki gelişme döneminde 3–4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır 1,5–3 Kg/da 150–200 g
Zeytin Son 2–3 sulamaya bölünerek 50–100 g/Ağaç 150–200 g
Narenciye Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3–4 uygulamaya bölünerek 50–100 g/Ağaç 125–150 g
Fındık Haziran dökümlerinden önce 15–20 gün arayla 2 uygulama 100 g/Ocak 100–125 g
Çilek Renk dönmeye başlamadan önce 1 hafta–10 gün arayla 3–4 uygulama 1–1,5 Kg/da 100–125 g
Şeker Pancarı, Patates, Havuç Çapalama sonrası bölünerek 2–3 uygulama 1,5–2 Kg/da 100–150 g
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır Çiçeklenmeden hemen sonra 10–15 gün arayla 2–3 uygulama 1,5–2 Kg/da 100–150 g
Pamuk Meyve büyüme dönemi 1,5–2 Kg/da 150–200 g