Key Professional 17-7-21 + 6.5 CaO + 2.5 MgO

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 17%
Amonyum Azotu (N) 2%
Üre Azotu (N) 15%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 7%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 21%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 6.5%
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) 2.5%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Topraktan(Kg/da) Yapraktan (gr/100 lt Su)
Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan,
Hıyar, Fasulye, Kavun vb.
Fide dikiminden hasada kadar sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde kullanılmalıdır. 1 – 1.5 100-200
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Fide dikiminden hasada kadar sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde kullanılmalıdır. 1 – 1.5 100-200
Meyve Ağaçları Çiçeklenme öncesi ve sonrası 3-4 uygulamaya bölünerek kullanılmalıdır. 50 – 100 gr / ağaç 150-200
Bağlar Çiçeklenme öncesi ve sonrası 3-4 uygulamaya bölünerek kullanılmalıdır. 1.5 – 3 150-200
Zeytin Çiçeklenme öncesi ve sonrası 3-4 uygulamaya bölünerek kullanılmalıdır. 50 – 100 gr / ağaç 150-200
Narenciye Çiçek öncesi ve çiçek sonrası uygulama 50 – 100 gr / ağaç 125-150
Fındık Haziran dökümlerinden önce 15-20 gün arayla 2 uygulama 100 gr / ocak 100-125
Çilek Vegetatif gelişme dönemi boyunca renk dönmeye başlamadan önce 10-15 gün arayla 3-4 uygulama 1 – 1.5 100-125
Şeker Pancarı, Patates, Havuç Çapalama sonrası vegetatif gelişme dönemi boyunca bölünerek 2-3 uygulama 1.5 – 2 100-150
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır Çiçeklenmeden hemen sonra 10-15 gün arayla 2-3 uygulama 1.5 – 2 100-150
Pamuk Taraklanma başlangıcı ve çiçek öncesi 1-2 uygulamaya bölünerek verilir. 1.5 – 2 150-200