Key Flora

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Organik Madde 15%
Toplam Azot (N) 5%
Üre Azotu (N) 3%
Organik Azot (N) 2%
Toplam Fosfor Penta Oksit (P2O5) 15%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 15%
Serbest Amino Asitler 10%
Maks. Klor (CI) 0.5
pH 2-4

 

📄 Tescil & Etiket Belgesi (PDF)

Açıklama

KULLANIM YERİ, ZAMANI VE DOZU
BİTKİ ADI
UYGULAMA DÖNEMİ
TOPRAKTAN (Damlama sulama ile)
YAPRAKTAN UYGULAMA
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb) Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır 1.5-2 lt/da 100 Litre Suya 150-200 ml
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) Vejetasyon süresince 3-4 uygulama 1-1.5 lt/da 100 Litre Suya 150-200 ml
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb) Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama 2-3 lt/da 100 Litre Suya 200-250 ml
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık vb) Vejetasyon süresince 3-4 uygulama 1-2 lt/da 100 Litre Suya 200-250 ml
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama 1.5-2 lt/da 100 Litre Suya 200-250 ml
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb) Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama 1-1.5 lt/da 100 Litre Suya 200-250 ml
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama 1.5-2 lt/da 100 Litre Suya 200-250 ml