Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama |
Pamuk | Çiçeklenme öncesi 15-20 gün aralıklarla | 200-250 cc/da |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb) | Çiçeklenme öncesi ve sonrası 15–20 gün aralıklarla | 200-250 cc/da |
YUMRULU BİTKİLER (Kabak, Patates, Soğan v.b) Kavun, Karpuz | Çiçeklenme öncesi ve sonrası dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15–20 gün aralıklarla | 200-250 cc/da |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb) | Gelişmenin başlaması ile birlikte iki veya üç tekerrürde uygulanır | 200-250 cc/da |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb) | 5–6 yapraklı dönemden dönemde itibaren 15–20 gün aralıklarla | 200-250 cc/da |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb) | 5–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra | 200-250 cc/da |
TAHILLAR (Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme döneminde | 200-250 cc/da |