Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Damlama Sulamadan (L/da) |
Domates, biber, hıyar, patlıcan, kabak, fasulye, nohut, mercimek,kavun, karpuz | Fide döneminden itibaren | 1-1,5 (1,4-2 kg) |
Muz | Doğumdan itibaren | 1-1,5 (1,4-2 kg) |
Bağ, kivi, narenciye | Göz kabarmasından itibaren | 1-1,5 (1,4-2 kg) |
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler | Pembe tomurcuk döneminden itibaren | 1-1,5 (1,4-2 kg) |
Zeytin, fındık, ceviz, antep fıstığı | Çiçeklenme öncesinde | 1-1,5 (1,4-2 kg) |
Ayçiçeği, mısır,soğan,sarımsak | Bitki boyu 15-20 cm olduğu dönemden itibaren | 1-1,5 (1,4-2 kg) |
Pamuk | Fide döneminde ve çapadan sonra | 1-1,5 (1,4-2 kg) |
Patates, Şeker pancarı, havuç | Çapadan sonra | 1-1,5 (1,4-2 kg) |
Fasulye, nohut, mercimek, | Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ve çiçekler açtıktan sonra bakla tutumuna kadarki dönem | 0,5-1 (0,7-1,4 kg) |
Yaprağı yenen sebzeler (marul, lahana vb.) | Bitkiler 2-3 yapraklı olduğu dönemden itibaren | 0,5-1 (0,7-1,4 kg) |
Kesme çiçekler | Erken gelişme döneminde | 0,5-1 (0,7-1,4 kg) |