DESPERO JL MICRO

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Organik Madde 25%
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MGO) 2%
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) 5%
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0.08%
Suda Çözünür Demir (Fe) 0.02%
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0.02%
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0.03%
Maks. Klor 1%
pH 5-7

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Topraktan
(Damlama Sulama İle)
Yapraktan Uygulama
(100 L Suya)
Sera ve Açık Alan Sebzeleri
(Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.)
Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır. 0.5 – 1 L / da 150-200 ml
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler
(Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)
Vejatasyon süresince 3-4 uygulama yapılır. 0.5 – 1 L / da 150-200 ml
Yumrulu Bitkiler
(Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.)
Çapadan sonra 1 uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama. 0.5 – 1 L / da 200-250 ml
Tüm Meyve Ağaçları
( Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva vb.)
Vejatasyon süresince 3-4 uygulama yapılır. 0.5 – 1 L / da 200-250 ml
Endüstri Bitkileri
(Pamuk, Ayçiçeği vb.)
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama 0.5 – 1 L / da 200-250 ml
Tüm Baklagiller
(Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.)
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama. 0.5 – 1 L / da 200-250 ml
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde 2 uygulama 200-250 ml