Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan (Damlama Sulama İle) |
Yapraktan Uygulama (100 L Suya) |
Sera ve Açık Alan Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) |
Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır. | 1.5-2 lt / Da | 150-200 ml |
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) |
Vejatasyon süresince 3-4 uygulama yapılır. | 1.5-2 lt / Da | 150-200 ml |
Yumrulu Bitkiler (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.) |
Çapadan sonra 1 uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama. | 1.5-2 lt / Da | 200-250 ml |
Tüm Meyve Ağaçları ( Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva vb.) |
Vejatasyon süresince 3-4 uygulama yapılır. | 1.5-2 lt / Da | 200-250 ml |
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği vb.) |
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 1.5-2 lt / Da | 200-250 ml |
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.) |
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama. | 1.5-2 lt / Da | 200-250 ml |
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde 2 uygulama | 200-250 ml |