Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | DAMLAMA SULAMADAN (L/da) |
YAPRAKTAN ( ml/100 L su ile) |
Domates, biber, hıyar, patlıcan, kabak, mercimek, , karpuz, narenciye | Çiçeklenme öncesinden itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Çilek | Fide dikiminden itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Muz | Doğum öncesinden itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Bağ, kivi | Göz kabarmasından itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler | Pembe tomurcuk döneminden itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Zeytin, fındık, ceviz, antep fıstığı | Çiçeklenme öncesinden itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Ayçiçeği, mısır | Bitki boyu 15-20 cm olduğu dönemden itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Buğday, arpa, çeltik | Kardeşlenme döneminden itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Pamuk | Çapadan sonra | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Patates, şeker pancarı, havuç | İkinci çapadan sonra | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Fasulye, nohut, mercimek | Çiçeklenme öncesinden itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Soğan, sarımsak | Bitki boyunun 15 cm olduğu dönemden itibaren | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |
Yaprağı yenen sebzeler(marul, lahana vb) yeşil alan ve kesme çiçekçilik | Gelişim dönemi boyunca | 200-250 (310-388 g) | 100-150 (155-232 g) |